Izbori 2012. !

Posted: June 5, 2012 in Vesti

Ok, pošto se u raznim postizbornim analizama vidi da je opšteboljenje zadnjice za taj sport očigledan kod većine populacije mi smo spremili jedno glasanje za koje ne morate da se prskate preparatima protiv komaraca po prstima. Imate pravo da glasate za oba kandidata.

1. Karaburmska ekipa Black Ring Crew je, sa Jwlz – om iz grupacije VTO, izdominirala temom “Mrak” u istoimenoj pesmi. Da bi ugođaj bio još lepši pomogao je i stari lisac KZS – ovac Toda. Saradnja je rezultirala odličnim spotom koji se već vrti po MTV – u, gde je i imao premijeru. Trenutno, spot je debitovao na top listi MTV “Domaćica” gde je zauzeo 18. mesto. Na linku http://mtv.rs/top-liste/domacica kliknete na br. 18. pa na GLASAJ i vaša građanska dužnost je obavljena. NEMOJ NEKO DA NIJE STISN’o! 🙂

2. Komšijsko – bratski bend Spins je u konkurenciji za svirku na kneževom arsenalu u knjaževcu. Svi koji su imali prilike da ih čuju, naročito u Boru ove godine, znaju da oni zaslužuju svirku i na Mesecu. Kao i svi iskusni političari po pobedi obećali su besplatno piće u lokalnoj kafani (ko stigne pre Bache -a) 🙂 Na linku http://www.popboks.com/poll/index.php klik na Spins i možete dalje. VIVA BANDITOS LA MUERTE POLIZIA!

P.S. Kako stvari trenutno stoje na terenu, uskoro još tekstova na temu u naslovu… tu bi kontinjud!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s